Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Και ξαφνικά όλα άλλαξαν

Του Σταύρου Μαρίνη 
Κρύο , παγωμένη ατμόσφαιρα, εικόνες γλυκές από αγαπημένα πρόσωπα που δεν είναι πλέον μαζί μας , αυτά που θέλουμε , αυτά που μπορούμε και τα χρόνια περνάνε χωρίς κανείς μας να γνωρίζει το τέλος!!!! Η ζωή μας είναι τόσο  "μικρή",  απρόβλεπτη και μυστήρια που οι περισσότεροι ζούμε με στιγμές που θεωρούμε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.




Δεν μπορούμε να αποκοπούμε από κακιές συνήθειες , πάθη , έρωτες ,καταχρήσεις , κακούς συγγενείς, δήθεν φίλους , ξενέρωτους γκόμενους ή γκόμενες , ψεύτικες αγάπες , "λάθος" ανθρώπους!!!! Και ξαφνικά κάποιοι προσπαθούν να μας ξεβολέψουν από το "ψέμα" στο οποίο ζούμε αλλά το έχουμε συνηθίσει γιατί αυτή ήταν η ΖΩΗ μας.

Και ξυπνάς ένα πρωί και θεωρείς ότι μπορεί να αλλάξεις τον κόσμο όλον , ότι μπορείς να πετάξεις το παρελθόν σου και να κάνεις μια νέα αρχή , ονειρεύεσαι ήρεμες καταστάσεις , οικογενειακές στιγμές και μια ζωή από ταινία του Χόλυγουντ. Προσέχεις τον εαυτό σου γιατί θέλεις να ζήσεις πιο πολύ ενώ πριν λίγο δεν σε αφορούσε καν το συγκεκριμένο θέμα.

Είσαι ερωτευμένος ή μάλλον "πέθανες" και δεν το γνωρίζεις; Όχι μπορεί να έχεις κάνει ένα βήμα παραπάνω και να μην ισχύει κανένα από τα δυο. Μπορεί να έχεις αγαπήσει και να τρομάζεις επειδή έχασες την "ησυχία" σου. Άλλωστε η ΖΩΗ χωρίς ΑΓΑΠΗ είναι ΚΕΝΗ , ΑΝΟΣΤΗ και δεν έχει ούτε ΚΙΝΔΥΝΟ ούτε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Αγαπήστε λοιπόν όσους δεν σας αγαπάνε για να καταφέρετε να νιώσετε ότι υπάρχει και κάποιος ή κάποια πιο πολύτιμος από τον εαυτούλη σας , κατεβείτε όσο πιο χαμηλά γίνετε δεν θα κερδίσετε κάτι παρά πολλές μικρές ή μεγάλες ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές.

Και όταν σας "πετάξουν" μην τρελαίνεστε κάπου δίπλα σας είναι κάποιος που σας ΑΓΑΠΑΕΙ απλά εσείς δεν τον βλέπετε. Δεν ξέρω τι θα επιλέξετε τελικά και θα σας πω σε επόμενο κείμενο τι επέλεξα τελικά για μένα.


ΥΓ: Τελικά σε αυτή την ΖΩΗ έχουμε μπλέξει!!!!!!! Στην επόμενη θα έχουμε τις ίδιες "σκοτούρες";

4 σχόλια:

www.newss.gr είπε...

για αυτο ο καβαφησ ειπε κανε την ζωη σου οπωσ την θελεισ μονο μην εξευτεληζεισ μεσ την ...........

www.newss.gr είπε...

μ αρεσει ο τ γραψιμο σου φιλε !να εισαι και να περνασ καλα ! αγγελοσ !

Ανώνυμος είπε...

♥♥♥♥♥♥♥♥

Andreas Tependris είπε...

Καλά τα λέει ο Σταυράκος! Πάντα ουσιαστικός. ¨Αγάπη, ρε μουνιά¨, που λέει και το σύνθημα στους τοίχους.