Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Επιλέγω να αηδιάζω με κόκκινους "ανθρωπιστές" της πιο στυγνής δικτατορίας


Ιδιαίτερα περήφανος θα πρέπει να είναι κανείς για τις επιλογές του. Είναι νόμος ,πως δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθεί κάποιος να κρύψει τις προτιμήσεις του και μάλιστα όταν αυτές είναι συνδεδεμένες με περιόδους της ζωής του που ήταν καθοριστικές. Καμιά σημασία δεν έχει εάν είναι σωστές ή λάθος οι επιλογές μας εφόσον εμείς οι ίδιοι νιώσαμε την ανάγκη να πάρουμε αποφάσεις κόντρα σε κάθε λογική.
Και φαντάζομαι πολλοί από εσάς εκεί έξω έχετε εκ των υστέρων παραπονεθεί για κάποιες από τις επιλογές σας σιχτιρίζοντας την μοίρα σας!! Όμως μακριά από μένα τέτοιες "κακές" σκέψεις. Άλλωστε εάν δεν υπερασπιστείς εσύ τα "λάθη" σου ποιος θα το κάνει; Αλλά ας πούμε κάτι και για εμάς. Ας πούμε π.χ για τις γιορτές και όσους μας πλησιάζουν για να μας προσυλιτίσουν.
Περίεργα Χριστούγεννα αυτά τα φετινά. Αυτό το 2013 βάλθηκε να μας τελειώσει τα πάντα. Όμως τελικά δεν κατάφερε να μας κάνει να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε. Σκληρή χρονιά αλλά δεν πειράζει. Ούτε η πρώτη ήτανε , ούτε βέβαια πιστεύουμε πως θα είναι και η τελευταία. Διαβάζω σε blogs φίλων διάφορες αναρτήσεις και ειλικρινά χαίρομαι για την "αισιοδοξία" τους!!! Βλέπετε πολλές φορές η λογική δεν συγχωρεί όνειρα και κυρίως φαντασίες!!! Σκέφτομαι εάν θα μπορούσα να ζήσω σε μια εντελώς κομμουνιστική κοινωνία και αηδιάζω και μόνο στην Ιδέα!! Βλέπετε η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι έμφυτη και για μένα αναγκαία προϋπόθεση για να εξακολουθώ να ΥΠΑΡΧΩ. Αρνούμαι να ακούσω τις σαχλές θεωρίες αριστερών της διπλανής πόρτας που θέλουν να μου πλασάρουν την κόκκινη δικτατορία ως αντίδοτο στην καπιταλιστική κοινωνία που ζούμε. Ευχαριστώ "σύντροφοι" δεν θα πάρω θα παραμείνω ένας ρομαντικός και ανένταχτος κομματικά ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!!!!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: