Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ε όχι και να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή


ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Διαβάζουμε και ελπίζουμε να είναι ψέματα πως κυβερνητικοί κύκλοι σκέφτονται να θέσουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου. Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός το να σκέφτεται κάποιος νοσηρός εγκέφαλος δήθεν δημοκρατικός πως μπορεί να θέσει εκτός Νόμου ένα κόμμα το οποίο έχουν ψηφίσει μισό εκατομμύριο Έλληνες.

Διαφωνούμε με κάθε μορφή Βίας και φυσικά καταδικάζουμε έκνομες ενέργειες μελών της Χρυσής Αυγής όπως καταδικάζουμε και έκνομες ενέργειες μελών και οπαδών άλλων κομμάτων. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούμε πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι λιγότερο δημοκρατικό από το ΚΚΕ το οποίο μιλάει ανοιχτά για "επαναστάσεις" που θα φέρουν στην χώρα μας την πιο στυγνή μορφή δικτατορίας τον Κομμουνισμό.

Γνωρίζουμε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ διαφωνεί κάθετα με την αντίληψη να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής επειδή κάποια μέλη του έχουν προχωρήσει σε έκνομες ενέργειες. Είναι τουλάχιστον γραφικό να ισχυρίζεται κάποιος πως επειδή π.χ ο τάδε βουλευτής του κόμματος παρανόμησε σημαίνει πως αυτόματα πρέπει να μην τους επιτραπεί το δημοκρατικό τους δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εκλογές. Δεν στηρίζουμε καμιά σταλινική λογική η οποία δικαιολογεί την Βία αρκεί να προέρχεται από εμάς και με επίφαση το "καλό" του λαού. Μάλιστα παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα μια προσπάθεια να ποινικοποιηθούν Ιδέες.

Γράψαμε πως η προφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν για εμάς μια πράξη σύνεσης. Όλοι πρέπει να σκεφθούν πλέον εάν μπορεί ένας βουλευτής να έχει απρεπή συμπεριφορά εναντίον πληθυσμιακών ομάδων που είναι παντελώς αδύναμες να προφυλάξουν τους εαυτούς τους από καταδρομικές επιθέσεις ανεγκέφαλων που το παίζουν εθνικιστές. Είναι μια χρυσή ευκαιρία για το κόμμα της Χ.Α να ξεκαθαρίσει και να στείλει σπίτια τους μέλη και στελέχη της που θα ταίριαζαν περισσότερο σε ένα κομμουνιστικό μόρφωμα παρά σε ένα Κίνημα Εθνικιστικό που παλεύει για μια Ευρώπη των Εθνών που σέβεται πολιτισμούς και παλεύει για Δικαιοσύνη.

Με λύπη διαπιστώνουμε πως το κόμμα της Χ.Α δεν συμμετέχει στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τις ευρωεκλογές του Μαΐου με επικεφαλής το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν στη Γαλλία. Όμως σε κάθε περίπτωση είμαστεΑΠΟΛΥΤΑ αντίθετοι με το να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα που εκπροσωπεί έστω και με άσχημο τις περισσότερες φορές τρόπο μια ομάδα πολιτών που ανήκουν στη μεγάλη δεξιά λαϊκή παράταξη.

Στην παράταξη που δεν άφησε την Ελλάδα μας να γνωρίσει τους κομμουνιστικούς "παραδείσους" με χιλιάδες ήρωες που πολέμησαν και πέθαναν στον εμφύλιο για να αποτρέψουν την ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΥΡΑΝΙΑ που ήθελε να επιβουλευθεί την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας. Είναι εμφανές πως τηνΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας επιβουλεύονται και όσοι προσπαθούν με νομικά τερτίπια να ποινικοποιήσουν οποιαδήποτε Ιδεολογία δεν τους είναι αρεστή.

 Γνωρίζουμε πως με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά η Χρυσή Αυγή δεν θα τεθεί ΠΟΤΕ εκτός νόμου. Φοβόμαστε πως ξένοι και ντόπιοι εχθροί της Δημοκρατίας μας επιθυμούν την βίαιη ανατροπή του. Χρειάζεται αίσθημα ευθύνης και από τα στελέχη και τους βουλευτές της Χ.Α γιατί με ατυχείς δηλώσεις οδηγούν την Χώρα σε εμφύλιο.

Από την άλλη πλευρά η Δικαιοσύνη θα πρέπει να αποδείξει πως δεν φοράει κόκκινες παρωπίδες και το κυριότερο πως σέβεται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που γεννήθηκε σε αυτά τα άγια χώματα. Ουδείς δικαιούται στο όνομα της Δημοκρατίας να την καταλύει μιμούμενος μεθόδους που μας θυμίζουν έντονα κομμουνιστικές δικτατορίες.

Η Δημοκρατία δεν απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση των Ιδεών και έχει όλο εκείνο το νομικό οπλοστάσιο για να τιμωρεί πράξεις βίας από όπου και εάν προέρχονται.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: