Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή των κοιμισμένων δεξιών που βαρέθηκαν να τρώνε σφαλιάρες


Καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν μια σειρά από στελέχη της ΝΔ που ισχυρίζονται πως στις προσεχείς εκλογές (όποτε και εάν αυτές γίνουν) είναι δυνατόν η ΝΔ ως.... ΝΔ να τερματίσει στην πρώτη θέση.


Το κόμμα είναι απαξιωμένο στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και δεν μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να σώσει την παρτίδα όσο και να προσπαθεί να τραβήξει ένα πολιτικά φθαρμένο προϊόν προς τα πάνω.

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΊΑ στελεχών και μελών του κόμματος για μια πλειάδα σκανδάλων της Καραμανλικής διακυβέρνησης μας έχει ΑΠΑΞΙΩΣΗ πλήρως ηθικά έναντι των Νεοπασόκων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι διατείνονται πως θα κυβερνήσουν "ενάρετα" και γίνονται πειστικοί επειδή ο ελληνικός λαός έχει τέτοια αγανάκτηση που θα μαυρίσει όποιον συμμετείχε στο πάρτι (Ψυχάρης, Λαμπράκης , Μπόμπολας, Ρουσόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Δούκας , Αλογοσκούφης κ.α) που στήθηκε επί δεκαετίες στην Χώρα.

Η συγκυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΝΔ δεν τραβάει επειδή είναι αδύνατον να ισχυριστείς επικοινωνιακά πως μαζί με κλέφτες θα φέρεις την ΚΑΘΑΡΣΗ και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο Τόπο.

Είναι κρίμα για γέροντες που έδωσαν τα πάντα για την δεξιά παράταξη να βλέπουν σήμερα να τους παίρνουν τα σπίτια (μέσω ΕΝΦΙΑ) όσοι με τον ανεξέλεγκτο δανεισμό οδήγησαν την Χώρα να χρωστάει 350 και βάλε δις ευρώ και πλέον να εξαρτάται απόλυτα από τις διαθέσεις των δανειστών της.

Εμείς επειδή γνωρίζουμε πως ο  Σαμαράς δεν γνωρίζει επακριβώς τι συμβαίνει ακόμα και σε καίρια Υπουργεία να του ευχηθούμε να μη βρεθεί κατηγορούμενος σε κανένα Ειδικό Δικαστήριο γιατί η άγνοια ήταν χαρακτηριστικό και του Κώστα Καραμανλή ο οποίος ενημερώθηκε πολύ αργά από τους συνεργάτες του για τα χάλια της ελληνικής οικονομίας.

Τώρα σιωπά ο "κουρασμένος" και περιμένει καρτερικά να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της Χώρας γιατί έχει αντιληφθεί πόσο κακό του έκανε το στενό του επικοινωνιακό επιτελείο που του έκρυβε την ΑΛΗΘΕΙΑ συστηματικά.

Οι κόλακες πλέον έχουν εισέλθει και στην αυλή του Σαμαρά και αφού του ετοίμασαν τα 40 του κόμματος του ετοιμάζουν και τα δικά του σε λίγους μήνες....

Η μόνη λύση είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου πολιτικού σχηματισμού που να ενώνει όλους τους Έλληνες που επιθυμούν η Χώρα μας να μην ζει με δανεικά και που θα έχει ως κεντρικό της σύνθημα την ΚΑΘΑΡΣΗ από τα λαμόγια της ελληνικής κοινωνίας.

Με ένα-δυο λαμόγια στην φυλακή και χρέος που να σε πνίγει δεν έχεις κανένα ηθικό έρεισμα αφού δεν απέτυχες στα οικονομικά (εκεί θαύματα πλέον δεν γίνονται) αλλά και να πείσεις πως είσαι διαφορετικός και έβαλες στην φυλακής 20-30 επιχειρηματίες και πολιτικούς που είχαν "μακριά" χέρια.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: