Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ για να δουν και τα ΣΚΟΠΙΑ μια άσπρη μέρα



Ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές και ο λαός έχει αποφασίσει ήδη πως θα τιμωρήσει όσους υπέγραψαν μνημόνια και έκοψαν μισθούς και συντάξεις.



Δεν τον ενδιαφέρει το πως φτάσαμε ως εδώ (εάν και θα έπρεπε) αλλά είναι έτοιμος να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσει τάχα όσους τον κατάντησαν στα σημερινά του χάλια.

Σε λίγες μέρες η νέα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευθεί (άραγε με ποιους; αφού οι άλλοι δεν θέλουν) το κούρεμα του ελληνικού χρέους και να σταματήσει να πληρώνει τους τόκους του επαχθούς χρέους όπως το αποκαλεί.

Το αποτέλεσμα εάν συμβούν όλα τα παραπάνω είναι η Χώρα μας να βρεθεί εκτός ευρωζώνης και ίσως άμα το χοντρύνει ο Αλέξης και εκτός Ε.Ε.

Άλλωστε χωρίς ευρώ και να παραμείνουμε στην Ε.Ε θα είμαστε κάτι σαν Βουλγαρία και Ρουμανία και όχι βέβαια κάτι σαν Μεγάλη Βρετανία γιατί το δικό μας μέγεθος δεν πλησιάζει σε καμιά περίπτωση κράτη όπως η Μεγάλη Βρετανία.

Θεωρώ πως η "τιμωρία" της παρούσας συγκυβέρνησης θα είναι δίκαιη αλλά σκληρή για την πορεία της Χώρας και ελπίζω (πράγμα που δεν το βλέπω να συμβαίνει) η επόμενη Βουλή να είναι καλύτερη από άποψης έμψυχου δυναμικού από την προηγούμενη.

Γιατί άμα ψηφίζεις Χαϊκάληδες πως να σωθεί ο Τόπος βρε "πατριώτη";

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: